Duurzame inzetbaarheid binnen zorg en welzijn? Wat werkt wel, wat werkt niet?

Duurzame inzetbaarheid is een hot topic binnen zorg en welzijn, maar wat zijn nu echt evidence-based praktijken of interventies te noemen en wat kunnen wij leren van koploper organisaties wat betreft de rol van HR? Welke lessen kunnen wij trekken uit eerder implementatie onderzoek naar duurzame inzetbaarheid interventies? Annet de Lange zal interactief met de zaal 5 belangrijke lessen delen en onder de deelnemers 1-3 boeken verloten over het thema duurzame inzetbaarheid.

Prof. dr. Annet H. de Lange is werkzaam als bijzonder hoogleraar duurzame inzetbaarheid aan de Open Universiteit en verbonden als senior onderzoeker aan Berenschot. Verder is zij als visiting professor verbonden aan de afdeling Psychologie van de Coruna Universiteit in Spanje, de afdeling Psychologie van de NTNU Universiteit Trondheim en aan de Hotel School of Management van de Universiteit van Stavanger in Noorwegen. Sinds 2011 is zij voorzitter van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid en als redacteur betrokken bij diverse handboeken over thema’s als: toekomst van werk en duurzame inzetbaarheid.

HRM in de Zorg vindt plaats op donderdag 19 september in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch! Je betaalt slechts € 395,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS