De rol van HR binnen digitale transformatie

HR is het startpunt binnen elk bedrijf en zeker ook als het om digitale transformatie gaat. In deze praktijkcase zal DocuSign u meer vertellen over hoe HR ondersteuning kan bieden bij strategische vraagstukken en digitale transformatie een succes kan maken. U zult leren hoe u bedrijfsprocessen kan versnellen, contracten sneller kan afsluiten en welke digitale hulpmiddelen daarbij te pas kunnen komen.

Praktijkcase A5 vindt plaats van 11.00-11.30 uur. Laat je inspireren door spreker Charlie Weijer, Area Vice-President, DocuSign.

DocuSign biedt ook een exclusieve verdiepingslunch aan van 12.20 tot 13.00 uur. Het onderwerp van deze verdiepingssessie is: De evolutie van zakendoen in het digitale tijdperk.
Tijdens deze sessie zal u door DocuSign meegenomen worden in de omslag van administratie naar digitale werkprocessen. U krijgt tips over hoe u de competitie voorblijft en uw omzetgroei kan laten versnellen door middel van een intelligent cloud-gebaseerd platform voor het voorbereiden, ondertekenen, actie ondernemen op en het beheren van alle documenten en overeenkomsten binnen uw organisatie. Want, het digitaliseren van bedrijfsmodellen is slechts één stap. Het automatiseren, verbinden en optimaliseren van processen zorgt pas echt voor digitale transformatie.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN