De medewerkersreis bij HumanTotalCare

Binnen een veranderende arbeidsmarkt, waarbij het boeien en binden van personeel nóg belangrijker wordt, zijn wij (HTC) naarstig op zoek gegaan naar een partner die ons inhoudelijk kan inspireren en ondersteunen om ‘het verhaal’ van HTC nog beter weg te zetten. Appical en HTC hebben de volledige ‘medewerkersreis’ herschreven en vertaald naar een (deels) digitale oplossing… Resultaat: Eenduidige informatie-overdracht met onderscheid per doelgroep… Daarnaast wordt de info ook nog eens in een logische en chronologische volgorde aangeboden.

Graag neem ik jullie mee in dit hele traject!

Laat je inspireren tijdens praktijkcase A1 door Suzanne Kroeks, HR directeur bij HumanTotalCare. Deze sessie vindt plaats van 10.55 tot 11.35 voor groep 1, en van 12.10 tot 12.50 voor groep 2. Bekijk hier het volledige programma.

De praktijkcase wordt aangeboden door Appical. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS