De Grootste Uitdaging voor de Zorgsector zit bij HR: Make Work Human

De zorgsector staat voor diverse grote uitdagingen. Een stijgende algemene nood aan zorg, andere manieren van zorgverlenen, wijzigende zorgbehoeften, snel veranderende technieken, meer complexe zorgbehandelingen, en veel meer. Daarnaast staat een van de grootste dreigingen: het tekort aan verpleegkundig- en verzorgend personeel. Een rapport van het Ministerie van Volksgezondheid (Actieprogramma werken in de Zorg) voorziet een tekort van 100 tot 125 duizend medewerkers in 2022. Er werden 3 actielijnen uitgezet: meer kiezen voor de zorg, meer leren in de zorg, anders werken in de zorg. En daar zijn vandaag reeds oplossingen voor! Zorgmedewerkers maken in hun privéleven reeds lang gebruik van diverse technologieën die het leven efficiënter en aangenamer maken. Helaas worden deze nog onvoldoende ingezet op de werkvloer: artificiële intelligentie, machine learning, digital assistents en mobiele technologie dragen actief bij aan ons privéleven en deze kunnen ook actief bijdragen aan de uitdagingen waar de zorgsector voor staat.

Laat je inspireren tijdens deze dynamische sessie door Oscar Lausegger over beschikbare oplossingen voor een menselijk HR beleid, gedreven door technologie: The Human Experience!

Praktijkcase A4 vindt plaats van 11.00-11.30 uur.

Oscar is werkzaam bij Oracle Human Capital Management als Strategy Director HCM.
Oracle is de nummer 1-leverancier van bedrijfssoftware, met meer dan 430.000 klanten in 175 landen. Oracle is gekend met oplossingen als Peoplesoft en Taleo. Daarnaast biedt Oracle met haar HCM Cloud de meest complete, organisch gebouwde cloudoplossing voor Human Capital Management. Oracle HCM Cloud maakt publieke en private organisaties effectief, efficient, innovatief, competitief en wendbaar.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS