De 5 best practices van Nederland voor nieuwe energie in de zorg

Nieuwe energie! Dat kunnen we gebruiken in de zorg. Zéker na het afgelopen jaar. Alleen… waar haal je het vandaan? Hoe krijgen we nieuwe energie die bijdraagt aan veerkracht en plezier in de zorg? Hoe zorgen we er samen voor dat alle zorgmedewerkers hun energie terugkrijgen én vasthouden? Onder begeleiding van Sabine Uitslag presenteren de vijf genomineerden voor de Nationale HR Zorg Award 2021 hun succesvolle, innovatieve project voor nieuwe energie. Daarnaast onderzoeken ze op interactieve wijze of de projecten van de genomineerden óók voor uw organisatie toepasbaar zijn. Laat u inspireren!

De genomineerden voor de nationale HR Zorg Award worden begin september 2021 bekend gemaakt. Deze sessie wordt begeleid door: Sabine Uitslag, Chief Inspiration Officer, FWG Progressional People

Deze praktijkcase wordt aangeboden door FWG Progressional People en vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN