Datagedreven HR beleid: “Je moet gewoon starten”

De zorgsector staat aan de rand van een dubbele ontgroening. Er zijn steeds minder nieuwe medewerkers beschikbaar, door vergrijzing stromen er de komende jaren veel professionals uit. Daarnaast switchen zorgprofessionals vaker naar een beroep buiten de zorg. Om hierop te anticiperen wordt er door de zeven Noord-Limburgse ouderenzorgorganisaties op strategisch HR-niveau samengewerkt. Kennisdeling, datagebruik en scenario-denken staan hierin centraal.

In deze praktijkcase vertellen Suzanne Hanssen, Projectleider bij regio-initiatief ZorgConnect Limgurg en Marcel Haverkamp, senior HR-consultant bij PFZW Datadiensten de learnings van dit unieke regionale samenwerkingstraject.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september. Bekijk hier het volledige programma.

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS