Dagvoorzitter Sanne van Paassen

Op dinsdag 20 september vindt de 16e editie van het congres HRM in de Zorg plaats met als thema: Mensgericht organiseren: focus op de balans van HR in de ZorgMeld je hier aan 

De zorg loopt over: een toenemende zorgvraag en een krappe arbeidsmarkt zet de sector verder op scherp. De ervaren werkdruk is gigantisch en de verwachting is dat deze nog verder toeneemt. De mentale vermoeidheid van zorgprofessionals is hoog in een tijd waar we te maken hebben met toenemend verzuim en uitstroom, voortschrijdende vergrijzing en de daarmee samenhangende complexiteit van de zorgvraag. Het belang van mensgericht organiseren in de zorg is groter dan ooit. Hoe kan HR hier nu écht richting aan geven en wat vraagt dat op bestuursniveau? Ga back to basic en daarmee terug naar de kern van je organisatie: Putting People First.

De dagvoorzitter, Sanne van Paassen, Spreker, Peak Performance Coach, Cycling Commentator bij Eurosport en Winnares wereldbeker klassement veldrijden seizoen 2010/2011, zal iedereen meenemen tijdens de 16e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg.

Ze is een voormalig Nederlands wielrenster en veldrijdster. Daarnaast houdt Sanne van avontuur, is een buitenmens, positief ingesteld en altijd in voor een uitdaging. Ze is founder van de Peak Perdormance Methode. Op dit moment begeleid ze ambitieuze ondernemers en teams om de switch van High Performance naar Peak Performance te maken. Ben je benieuwd wat Sanne nog meer doet? klik hier om haar website te bezoeken.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie

OVERZICHT NIEUWS