Cum Laude of Cum Fraude? Heeft uw zorgpersoneel écht zijn diploma behaald?

Diplomafraude is aan de orde van de dag; geregeld lezen we krantenkoppen over diplomafraude in de zorg. Het diplomaregister biedt een uitkomst en gaat diplomafraude tegen! De diplomahouder kan een gratis digitaal uittreksel uit het diplomaregister downloaden. Dit is een officieel bewijs van het behaald diploma. Hiermee kan digitaal, gratis en snel een behaald diploma worden aangetoond. Maak ook gebruik van het gratis Europass e-portfolio. Je uploadt het uittreksel in je portfolio en deelt je gegevens via een link met wie jij dat wilt. Meer weten over hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar de workshop over het diplomaregister en Europass.

Deze praktijkgerichte workshop wordt aangeboden door DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) en vindt plaats van 11.45 – 12.25 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS