Vernieuwde aanpak op de arbeidsmarkt: het Carrièreswitchtraject van Pluryn

Hoe maak je een maatwerkprogramma voor carrière switchers? Pluryn deelt haar praktijkervaringen tijdens HRM in de Zorg op 18 september.

Het ministerie van VWS (Hugo de Jonge) ziet het Carrièreswitchtraject van Pluryn als goed voorbeeld van ‘hoe je met creativiteit en goede samenwerking een aantrekkelijk perspectief kunt bieden voor een loopbaan in zorg en welzijn.’

Door de krapte op de arbeidsmarkt kampen veel zorgorganisaties met een gebrek aan personeel. Het vinden van gekwalificeerde medewerkers, vereist dan ook veel creativiteit. De HR-afdeling van Pluryn organiseerde met succes een carrièreswitchtraject voor zij-instromers. Pluryn wist op die manier bijna zestig toekomstige begeleiders aan zich te binden.

Kortom, een echt verhaal uit de praktijk, waarbij de sprekers antwoord geven op o.a.:
• Hoe ga je aan de slag met een vernieuwde arbeidsmarkt aanpak?
• Hoe ontwerp je een maatwerk programma?
• Hoe regel je de financiering?
• Wat zijn onze leerervaringen etc.

Het Project is een onderdeel van het Zorg- en Welzijnspact Midden- en Zuid-Gelderland, ondersteund door WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn

Tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg brengt Pluryn een van de praktijkcases in het diverse programma. De sprekers zijn:
Lieke Lange, Projectleider carrière switchers en sr. Adviseur, Pluryn Intermetzo
Albert van der Meer, Voormalig Manager HR, Pluryn Intermetzo

HRM in de Zorg  is, al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Meld tijdig aan, vol = vol!

OVERZICHT NIEUWS