Call for papers HRM in de Zorg geopend

Heeft u een inspirerende HR praktijkcase en bent u werkzaam in de zorgsector?
Dien dan voor 1 juni uw verhaal in!

De 14e editie van HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 22 september a.s. in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch.We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema, toegespitst op de zorgsector. Heeft u suggesties voor een interessante actuele praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de zorgsector, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 1 juni een suggestie in.

HR stuurt op DNA in de Zorg
Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding
De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.

Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit! Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan uw agenda bepalen?

Juist deze editie zijn we op zoek naar inspirerende praktijkverhalen binnen het programma van HRM in de Zorg. Al 14 jaar vóór & door HR, directie, lijn en zorgmanagers. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de Zorg!

De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

  • Flexibilisering van arbeid en HR
  • Strategische Personeelsplanning en beleid
  • Duurzaam HR en talentmanagement
  • Verbindend leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering met oog voor vakmanschap
  • De digitale transformatie en het HR landschap
  • Zorginnovatie, arbeidsinnovatie en sociale Innovatie gaan hand-in-hand

HRM in de Zorg is al 14 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN