Het boeien en binden van nieuwe medewerkers in de zorg

Een van de grote uitdaging binnen zorgorganisaties is het snel ‘up and running’ krijgen van de nieuwe collega’s. De waan van de dag regeert doorgaans dus tijd voor een uitgebreid inwerktraject is er meestal niet, ondanks alle goede bedoelingen. Graag neemt Babette Hoefnagels, HR Beleidsadviseur en Projectleider Onboarding bij Zorgorganisatie Amerpoort, u mee in de ervaring die zij hebben opgedaan voor wat betreft het inwerktraject, specifiek gericht op de zorg. Onderwerpen waar we dieper in duiken zijn: Welke informatie is daadwerkelijk relevant? Hoe breng ik die doorgaans saaie stof leuk over? Moet iedereen hetzelfde verhaal krijgen of is onderscheid creëeren juist gewenst of misschien zelfs wel noodzakelijk?

De praktijkcase vindt plaats van 11.00-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 17 september. Bekijk hier het volledige programma.

 

Veel zorgorganisaties maken inmiddels gebruik van het platform van Appical om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende HRM in de Zorg de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019
HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN