20 jaar bedrijfsopvangteam in het ziekenhuis; nodig of overbodig?

Wat kan een vangnetteam (bedrijfsopvangteam) bijdragen in de zorg voor medewerkers, welke effecten kan dit hebben op de teams en de cultuur binnen de organisatie. In deze sessie benoemen we verschillende vormen van opvangteams en welke voor-en nadelen daar aan kunnen zitten. Hoe zet je nou een bedrijfsopvangteam op in het ziekenhuis, wat heb je daar voor nodig? En vooral ook ervaringen van de collega’s die dit doen.

Na deze presentatie weten de deelnemers hoe een BOT in het ziekenhuis opgezet kan worden, kunnen zij voor en nadelen benoemen van diverse vormen van bedrijfsopvang en hebben zij inzicht in de effecten van een BOT op de teams en de cultuur in de organisatie.

Dianne van Dongen, Bedrijfsmaatschappelijk werker en coördinator van het vangnet, Ziekenhuis Rivierenland

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

OVERZICHT NIEUWS