12 jaar HRM in de Zorg in Den Bosch

Voor degenen die het jaarcongres HRM in de Zorg al wat langer kennen, weten dat de eerste 6 edities in het Triavium in Nijmegen plaatsvonden. De daaropvolgende 5 jaren, heeft het congres zich volop kunnen ontwikkelen in ’t Spant in Bussum. Nu, deze 12e editie, is het tijd voor nieuwe inspiratie en vernieuwing in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

HRM in de Zorg is in al die jaren uitgegroeid tot een begrip in de markt.

Ook op dinsdag 18 september 2018 bieden we een inspirerend topprogramma voor & door HR, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care & cure, zoals u al 12 jaar van ons gewend bent. Met uiteraard volop mogelijkheden om te netwerken en co-creëren, aangezien het congres jaarlijks ruim 350 bezoekers trekt!

6 REDENEN OM ERBIJ TE ZIJN

VISIE
Meer zicht en grip op de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en toekomst van HRM de zorg en wat dit betekent voor u.

KENNIS
Laat u tijdens het programma voeden met kennis, contacten en energie om in de eigen praktijk merkbaar beter te worden en te blijven.

TOPSPREKERS
Inspiratie van bevlogen visionairs om concrete richting te geven aan de HR Transformatie in de Zorg, voorbij organisatie- en sectorgrenzen.

INZICHTEN
Innovatieve zorgorganisaties uit de care & cure delen kansrijke HR visies en ervaringen tijdens de praktijkcases en workshops.

NETWERKEN
In dialoog en in verbinding met 350 vakgenoten tijdens het programma, pauzes en uitgebreide informatiemarkt met stands.

BELEVING
Het delen van vernieuwende strategieën en ideeën met oog voor samenwerking, raak illusies kwijt en kom in beweging met Het Oplaadkwartier.

 

Houd de website in de gaten voor het volledige programma, of meld nu aan met 3 personen voor € 245,- excl. BTW (non-profit). 

Tot ziens op dinsdag 18 september in Den Bosch.

 

 

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN