Vastpakken en volhouden! Moedig leiderschap in (zorg)organisaties

Moedig leiderschap, een pleidooi voor integrale aansturing en inrichting van (zorg)organisaties

De presentatie is een oproep aan bestuurders, HR professionals en leidinggevenden om de fundamentele en moedige keuze te maken hun organisatie anders in te richten en aan te sturen. Een oproep om te kiezen voor een visie en managementfilosofie waarin patiënt/cliënt en medewerker daadwerkelijk en samen centraal staan. Een visie waarin samenhang bestaat tussen missie en waarden, strategisch profiel en ambities, organisatie- en procesinrichting en kwaliteit van de arbeid. Een visie waarin moedig leiderschap en een coachende leiderschapsstijl kritieke succesfactoren zijn.

Uit handen van zijn uitgever Ruud Koolen ontving Bart vorige week zijn nieuwe boek “Vastpakken en volhouden! Moedig leiderschap in (zorg)organisaties”. Zij is er trots op. Inmiddels heeft hij al veel enthousiaste reacties gekregen op de uitstraling en vormgeving van het boek. Het boek is onder andere verkrijgbaar via de shop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL).

Tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg, op dinsdag 18 september, presenteert hij het boek op zijn boekenstand en tijdens zijn praktijksessie. De sessie vindt plaats van 11.15 – 11.45 uur, bovendien geeft hij aan een van de deelnemers tijdens zijn sessie GRATIS een exemplaar van zijn boek weg!

Bart Durlinger is Programmamanager/Consultant en auteur ‘Vastpakken en volhouden! Moedig leiderschap in (zorg)organisaties’ en ‘Naar een ideale zorgorganisatie, patiëntgericht en procesgestuurd’

Over HRM in de Zorg
HRM in de Zorg  is, al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Neem deel met 3 personen voor slechts  € 245,-  , vol = vol!

Datum: dinsdag 18 september 2018
Locatie: Congrescentrum 1931 – Den Bosch

Bekijk hier het volledige programma van HRM in de Zorg op 18 septmeber

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN