Succesvol aanpassen aan veranderingen in 5 stappen

Succesvol aanpassen aan veranderingen in 5 stappen
Zie jij een verandering als tegenslag? Gaat het niet zoals jij het je had voorgesteld? Met als gevolg stress, boosheid, pijn, onrust, chaos, moeheid en verlies van energie? Wil jij dit omzetten naar iets positiefs? Een soort recyclen van jouw eigen energie? Dan heb je het goede boek ‘in handen’.

Dit boek helpt je met anders omgaan met veranderingen, met onverwacht gewijzigde situaties, welke jij van te voren anders bedacht had. Na het lezen van dit boek zie jij een verandering als positief, als kans en als leermoment. Je leert hoe je slim om kunt gaan met veranderingen. Waardoor je het niet meer als tegenslag ziet maar als een leermoment om plan B in werking te zetten. En plan B is iets positiefs. Super handig in onze wereld vol veranderingen. En zoals Darwin al aangaf: het is niet de sterkste die overleeft, en ook niet de slimste. Het is degene die zich het beste weet aan te passen.

Het is een makkelijk leesbaar boek met handvatten hoe je negatieve energie ten aanzien van veranderingen kunt recyclen naar positieve energie. Hoe je verspilling van energie voorkomt. Zodat ook jij de positieve kant van veranderingen ziet. Het boek is voor iedereen die wil leren hoe je je slim aanpast, hoe je beter met veranderingen omgaat. Voor wie leergierig is, zich wil blijven ontwikkelen en groeien en voor wie nieuwsgierig is naar de positieve kant van veranderen.

Marie-Louise Dibbets, Stichting Philadelphia Zorg en lid van de Adviesraad HRM in de Zorg:
Boek over veerkracht, aanpassingsvermorgen, reageren, loslaten, denken en doen in mogelijkheden en ‘just do it’. Ben je benieuwd naar deze publicatie? Het ebook is gratis te downloaden (pdf). Wil je meer lezen over Marie-Louise Dibbets, manager Control (incl. Roosteren & Plannen) bij Stichting Philadelphia Zorg? Neem dan een kijkje op haar website.

Lustrum editie: 15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou. Save the date: dinsdag 21 september 2021, congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Schrijf je in voor 15 juni en ontvang € 100,- korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Bovendien mag je een collega meenemen met 50% korting. Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS