Sabine uitslag presenteert De 5 best practices 2019 voor méér werkplezier in de zorg

Ben jij ook zo benieuwd naar de genomineerden van de Nationale HR Zorg Award 2019?! Onder begeleiding van Sabine Uitslag presenteren de vijf genomineerden voor de  hun succesvolle, innovatieve project voor meer werkplezier op dinsdag 17 september tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg.

De vijf zorgorganisaties die kans maken op de Nationale HR Zorg Award 2019 zijn deze week (4-9-2019) door de jury bepaald. Genomineerd zijn:  Attent Zorg en Behandeling, Jeroen Bosch Ziekenhuis, ROHA, Arkin en Deventer Ziekenhuis.Van harte gefeliciteerd! Uit maar liefst 52 inzendingen werden de projecten van deze vijf organisaties gekozen vanwege hun bijzondere bijdrage aan werkplezier in de zorg.

Er is een groot tekort aan zorgmedewerkers. Hoe vergroten we het werkplezier in de zorg, zodat we medewerkers behouden en instromers aantrekken? Hoe zorgen we samen voor een gezonde en toekomstbestendige arbeidsmarkt in de zorg? Onder begeleiding van Sabine Uitslag presenteren de vijf genomineerden voor de Nationale HR Zorg Award 2019 hun succesvolle, innovatieve project voor meer werkplezier. Daarnaast onderzoeken we op interactieve wijze of de projecten van de genomineerden óók voor uw organisatie toepasbaar zijn. Laat u inspireren!

Tijdens HRM in de Zorg op 22.9 presenteren de 5 finalisten hun project o.l.v. Sabine Uitslag is Chief Inspiration Officer, FWG Progressional People
Praktijkcase A2 vindt plaats van 11.00-11.30 uur.

Bron FWG:  een speciale externe selectiecommissie, bestaande uit Duco Molenaar (Preventned), Floortje Schiks (Randstad Zorg), Johan Luijkman (Pluryn) en Eveline Bouwman(Factor G) gaat aan de slag om het werk van de jury, onder leiding van Greet Prins, voor te bereiden.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN