Partnerschap als oplossing voor de personeelsschaarste

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe manier van denken en doen. Om het grote tekort aan gekwalificeerd personeel het hoofd te bieden, moet er verder worden gekeken dan de traditionele middelen. In deze lezing vertellen Marijke Faas en Marleen Walhain u op welke manier Surplus en Zorgwerk vorm hebben gegeven aan partnerschap en mede dankzij het innovatieve Zorgwerk platform continuïteit van zorg weten te borgen.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Zorgwerk en vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg op dinsdag 21 september a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS