Moments that Matter in de Zorgverlenersreis

In een krappe arbeidsmarkt is niets zo belangrijk als goede medewerkers aan je organisatie binden. Ben je benieuwd hoe je jouw zorgprofessionals écht op nummer 1 zet? Neem dan deel aan de praktijkcase van VariantZorg en innovatiebedrijf Lüün.

Vanuit het Design Thinking gedachtegoed namen ze de zorgverlenersreis van VariantZorg onder de loep. Met behulp van de verzamelde inzichten, gebaseerd op interviews met medewerkers, brachten ze de ‘wow momenten’ en afhaakmomenten in de zorgverlenersreis van VariantZorg in kaart. Zo ontdekten ze hoe ze de zorgverlenersreis verder kunnen verbeteren met als doel medewerkers te binden. Deze inzichten vertaalden ze naar een blauwdruk om hun oplossingen daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Angelique Tuinenburg, Relatiemanager, VariantZorg en Samir ter Lüün, Directeur, Lüün delen hun vernieuwende werkwijze tijdens deze interactieve break out sessie.

HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 19 september a.s. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 197,50,-. Klik hier voor meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN