Kies voor werkgeluk! En maak het verschil voor je medewerkers.

Wat houdt werkgeluk in?

Christiaan Kaminski is directeur van VariantZorg. Hij wil dat iedere nieuwe collega het gevoel krijgt dat zij of hij ‘die ene’ is waar we al jaren op wachten. En hen het gevoel geven dat ze echt welkom zijn. Hij besloot werkgeluk centraal zetten. Maar hij had vooral vragen: Wat houdt werkgeluk in, wat betekent het precies, hoe pak je het aan? En vragen als wat kost het, wat levert het op en hoe kun je dat hard maken? Maar het was ook glashelder dat hij een organisatie wilde creëren waarin mensen het leuk vinden om te werken, waar je energie van krijgt.

Christiaan zal vooral zijn ervaringen delen, wat hij al heeft bereikt en wat hij van het traject heeft geleerd. Lucas Swennen neemt de deelnemers mee in waarom de focus op werkgeluk belangrijk is; hoe kun je werkgeluk meten (en hoe staan de deelnemers er zelf voor?) en wat leveren de resultaten op voor medewerkers, teams en de organisatie?

Laat je inspireren tijdens HRM in de Zorg op 17.9 of bekijk hier het interview en filmpje met Christiaan Kaminski  alvast! (bron: HPBBNieuws)

Praktijkcase D1 vindt plaats van 15.35-16.0o uur. Laat je inspireren door de sprekers;

  • Christiaan Kaminski, Directeur/Bestuurder, VariantZorg VariantZorg is onderdeel van netwerkorganisatie Fundis en organiseert de inzet van zo’n 600 flexibel inzetbare zorgmedewerkers en 150 zzp’ers.
  • Lucas Swennen, Co-Owner, HappinessBureau Het HappinessBureau helpt organisaties bij het vergroten van het werkgeluk

Over HRM in de Zorg – dinsdag 17 september 2019

HRM in de Zorg is al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2019 is ‘Anders organiseren, werken én denken in de zorg. Is HR klaar voor 2020?’ 

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN