Jong en nu al opgebrand?! In gesprek over hoe zorgorganisaties hun jonge zorgmedewerkers gezond kunnen behouden

Jonge zorgmedewerkers (tot 35 jaar) verzuimen gemiddeld vaker en langer dan voorheen. Ook gebruiken ze meer psychische zorg dan hun oudere collega’s en hebben vaak last van stress en burn-out klachten. Genoeg aanleiding voor IZZ om de eigen data en onderzoeksgegevens over de gezondheid en het welzijn van jonge zorgmedewerkers onder de loep te nemen. Ook zochten we tijdens vijf gespreksrondes met HR en jonge zorgmedewerkers zelf naar een geschikte interventie om jonge zorgmedewerkers mentaal gezond te laten werken. Die interventie is ontwikkeld en zet in op individueel, team- en organisatieniveau. Een aantal zorgorganisaties toetst die interventie inmiddels binnen hun organisatie en u hoort wat het hen oplevert in de praktijk.

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN