Dagvoorzitter Jesper Rijpma over HRM in crisistijd

Laten we juist nu het GESPREK voeren!

Gezien de bizarre en complexe tijden, willen we juist verbinden en samenwerken door middel van HET GESPREK. Wat leeft, wat speelt en hoe gaan we morgen de lessons learned meenemen in de dagelijkse praktijk. Dagvoorzitter Jesper Rijpma, laat het publiek van HRM in de Zorg kennismaken en deelt zijn ervaringen tijdens de corona crisis als Hoofd Communicatie in het ziekenhuis. Een crisis die als een röntgenapparaat sterktes en zwaktes van de organisaties heeft blootgelegd, ook voor wat betreft HRM. Met het publiek verkent hij wat deze sterktes en zwaktes zijn geweest en welke lessons learned we morgen mee kunnen nemen in de dagelijkse praktijk.

Jesper Rijpma spreekt met zijn jarenlange ervaring de taal van de zorg en staat met een frisse blik op het plenaire podium tijdens HRM in de Zorg als dagvoorzitter en debatleider. Hierbij kunnen we een scherp, interactief en energiek programma met impact verwachten. Rond het thema ‘HR stuurt op DNA in de Zorg’ zal Jesper de sprekers en het publiek aan het denken zetten rond 3 sporen: Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding.

Over Jesper Rijpma
Jesper is sinds 5 jaar actief als dagvoorzitter en debatleider. Hij werkt(e) o.a. voor verschillende ziekenhuizen (Haga Groep, OLVG), branche- en beroepsorganisaties (zoals de NVZ, NFU, LHV, FMS, V&VN, Actiz) en voor Nursing, Skipr en Zorgvisie. Jesper heeft dit altijd gecombineerd met een baan aan de zijlijn van de zorg. Hij werkte als public affairs adviseur bij de KNMG en de NVZ, waar hij vooral voor de zorg gelobbyd heeft in Den Haag. Momenteel werkt hij als hoofd communicatie in het Máxima MC in Veldhoven/Eindhoven.

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN