Gratis Boek ‘Zet de patiënt op 2, zorg voor anderen begint bij jezelf’

Wie jarig is trakteert! Toch?
Het jaarcongres HRM in de Zorg bestaat dit jaar maar liefst 15 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Daarom hebben wij voor elke deelnemende organisatie van het congres een hele leuke verrassing. Namens de auteur Arjan Banach krijgen alle deelnemende organisaties gratis het boek: ‘Zet de patiënt op 2, zorg voor anderen begint bij jezelf’. Naast auteur van dit boek is Arjan Banach tevens de dagvoorzitter tijdens HRM in de Zorg 2021! Bekijk hier het programma

Zet de patiënt op 2
Zorgen voor anderen. De mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn? Jij bent een verzorger. Je staat altijd aan en constant klaar voor anderen. Collega’s kunnen op je rekenen en voor de patiënt of cliënt geldt dat al helemaal. Die staat op één, want zo hoort het. Maar hoe goed zorg jij nog voor jezelf?

Ons zorgsysteem behoort tot de beste van de wereld, maar het vraagt wel steeds meer van jou en je collega’s. Werk- en regeldruk nemen toe, uitval en verloop zijn groot en een collectieve burn-out ligt op de loer. Het zorgsysteem kun je in je eentje niet veranderen. Hoe ga je dan om met al die veranderingen in je werk? Als de hele wereld op jou lijkt te steunen, waar leun jij dan op?

Met dit boek gaan we je helpen je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er grip op hebt. Want hoewel het soms voelt alsof het werk je door de vingers glipt en je het even niet meer kunt overzien, is er altijd een mogelijkheid om weer meer energie te krijgen van je baan. Zodat je, als je aan het einde van de dag klaar bent met werken en de deur achter je dichttrekt of je laptop dichtklapt, kunt denken: was het thuis maar net zoals op het werk…

Note: Je kunt het boek afhalen op de congresdag zelf. Ben je verhinderd? Vraag dan of jouw collega het boek op de dag zelf meeneemt voor je. 

Lustrum editie: 15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou. Save the date: dinsdag 21 september 2021, congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Schrijf je in voor 15 juni en ontvang € 100,- korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Bovendien mag je een collega meenemen met 50% korting. Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS