Gratis boek: Gezond Leiderschap

Stichting IZZ doet een kwalitatief onderzoek naar de effecten van Gezond Leiderschap voor de gezondheid van zorgmedewerkers. IZZ deed in 2019 en 2020 samen met de Erasmuis Universiteit onderzoek naar de effecten van Gezond Leiderschap op de gezondheid van zorgmedewerkers. Tijdens dit onderzoek bleek dat het organisatieklimaat de belangrijkste beïnvloedbare factor is als je de gezondheid van zorgmedewerkers wilt verbeteren. Het werken aan een gezond organisatieklimaat begint met een goed gesprek. Een dialoog binnen teams en met directie en raad van bestuur. Hoe pakken HR en bestuur samen deze uitdaging op? Hoe pakken HR en bestuur samen deze uitdaging op?

Tijdens het congres worden de resultaten gedeeld met bestuurders Gita Gallé (Prinses Maximacentrum) en Harm Wijgergangs (STEVIG) onder leiding van Anouk ten Arve. Laten we op dinsdag 22 september tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg samen in gesprek gaan, vragen stellen en antwoorden ophalen. Over hoe HR en bestuur dialogische leiderschap kunnen oppakken en meebewegen in een continu veranderend zorglandschap!

Daarnaast ontvangen alle deelnemers GRATIS het boek ‘Gezond Leiderschap’ waarin alle resultaten van het onderzoek gebundeld zijn. 

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS