Geen zorg om het diploma! Heeft uw zorgpersoneel écht zijn diploma behaald?

Diplomafraude in de zorg is aan de orde van de dag; geregeld lezen we krantenkoppen over diplomafraude in de zorg. Mijn diploma’s (voorheen Diplomaregister) biedt een uitkomst en gaat diplomafraude tegen! De diplomahouder kan een gratis digitaal uittreksel uit Mijn diploma’s downloaden. Dit is een officieel bewijs van het behaald diploma. Hiermee kan digitaal, gratis en snel een behaald diploma worden aangetoond.

Kent uw personeel het E-portfolio van Europass al? Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt. Je uploadt het uittreksel uit Mijn diploma’s in je portfolio en deelt je gegevens via een link met wie jij dat wilt.

Meer weten over hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar onze workshop over Mijn diploma’s en Europass.

 

 

 

 

 

 

 

Sabine Venema, Beleidsadviseur, Mijn diploma’s
Monique Leegte, Adviseur, Europass

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou. Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN