Fitte medewerkers: de basis voor duurzame inzetbaarheid

Als HR-professional in de sector zorg en welzijn heb je te kampen met uitdagingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Fitte medewerkers gaan immers langer mee én hebben meer plezier in hun werk. Ledenorganisatie PGGM&CO helpt werknemers en werkgevers om ‘fit voor morgen’ te zijn. In deze workshop nemen Henriette en Emile van PGGM&CO je mee in hoe jij als HR-professional de fysieke, mentale en financiële fitheid van jouw medewerkers positief kunt beïnvloeden.

 

 

 

 

 

 

 

Henriette Davelaar, Directeur, PGGM&CO
Emile Kouwenhoven, Propositiemanager, PGGM&CO

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN