Efficiëntie in zicht: Optimaliseer je personeelsdossiers en voldoe aan de AVG

Ontdek de sleutel tot maximale efficiëntie met onze baanbrekende workshop over digitale personeelsdossiers! Leer hoe je jouw dossiers optimaal kunt inrichten en tegelijkertijd voldoet aan de strenge AVG-richtlijnen. Onze deskundige trainers geven je inzicht in de beste praktijken en strategieën om de productiviteit van je organisatie te verhogen.

Ontdek hoe het optimaliseren van personeelsdossiers organisaties aanzienlijke voordelen oplevert. Bespaar tijd en moeite bij het zoeken naar belangrijke documenten, vereenvoudig het delen van informatie en verhoog de gegevensbeveiliging. Met goed ingerichte personeelsdossiers kunnen HR-teams zich richten op strategische initiatieven en het verbeteren van de werknemerservaring.

Mis deze kans niet om de efficiëntie van jouw organisatie te verbeteren! Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en dompel jezelf onder in de wereld van geoptimaliseerde digitale personeelsdossiers.

Deze sessie wordt gegeven door Martijn Kist, Algemeen Manager, Karmac HR-Solutions

HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 19 september a.s. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 197,50,-. Klik hier voor meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN