De reis van 's Heeren Loo: fundamenteel de inzet van personeel anders inrichten

Arbeidsmarkt tekort in de zorg? Potentieel pakken!

Ellen Boonen, Directeur HRM ’s Heeren Loo, durft de stelling wel aan dat we geen tekort aan menskracht in de zorg zouden hebben wanneer we de reeds beschikbare menskracht beter (efficiënter en effectiever) inzetten. En dat begint met aandacht, vertrouwen, gedrag en faciliteiten. De juiste aandacht levert op dat medewerkers zich gezien en gehoord voelen en daardoor beter in hun ‘vakmanschap’ kunnen komen. De juiste faciliteiten levert op dat medewerkers gebruik maken van hun regelruimte, meer uren willen en kunnen werken etc.

Dit kan alleen als we ons gedrag (in ieder geval bij ’s Heeren Loo) veranderen en doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Ellen neemt je mee in de reis van ’s Heeren Loo om fundamenteel de inzet van personeel anders in te richten en potentieel te pakken. Flexibeler, alle contracten benutten met minder vacatures, waarbij vanuit de HR analyse consistent sturen op HR-beleid een belangrijke voorwaarde is voor draagkracht binnen de organisatie.

Laat je tijdens HRM in de Zorg op dinsdag 22 september inspireren door:

  • Ellen Boonen, Directeur HRM, ’s Heeren Loo
  • Ruurd Baane, Partner, Bright & Company, betrokken bij de reis die ’s Heeren Loo heeft doorgemaakt.
    Sessie C4 vindt plaats van 14.15-14.55 voor groep 1, en van 15.30-16.10 voor groep 2. Bekijk hier het volledige programma.

’s Heeren Loo is koploper in de zorg voor verstandelijk gehandicapten. Met 15.000 medewerkers en 5000 vrijwilligers zorgen wij op 1000 locaties ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Meer informatie over Bright & Company en Galangroep

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Het thema in 2020 is ‘HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding’.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN