De patiënt niet langer centraal?

De patiënt niet langer centraal?
Zorgen voor de anderen, de mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn. Het ziekteverzuim in de zorgsector ligt historisch hoog en zorgmedewerkers ervaren permanent te hoge werkdruk. Oh, en dat was nog vóór dat er een pandemie kwam die de zorg al 1,5 jaar lang in zijn greep houdt. Zorgorganisaties staan de komende jaren voor een grote uitdaging om met de beperkte middelen die ze hebben een werkomgeving te creëren waarin zorgpersoneel weer meer energie van het werk krijgt. Alleen als die energie aanwezig is kan zorgpersoneel mee in de broodnodige vernieuwing en ontstaat de kans dat ze zelf ook gaan starten met innoveren…

Wie jarig is trakteert! In het kader van het 15 jubileum jaar van het jaarcongres HRM in de Zorg krijgen alle deelnemende organisaties namens auteur Arjen Banach gratis zijn boek ‘Zet de patiënt op 2’. En naast auteur, is Arjen Banach ook de dagvoorzitter tijdens deze jubileumeditie van HRM in de Zorg.

15 JAAR HRM IN DE ZORG…NOOIT MEER HETZELFDE?!
HRM in de Zorg is al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 21 september 2021. Schrijf je nu zorgeloos in! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. Ben jij er ook bij deze jubileumeditie? Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN