Congresprogramma bekend

Op dinsdag 21 september 2021 organiseert CKC Seminars de 15e jubileumeditie van het jaarcongres HRM in de Zorg. Het centrale thema is: 15 JAAR HRM IN DE ZORG… NOOIT MEER HETZELFDE?!

Al 15 jaar het grootste jaarcongres vóór & dóór HR, directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en de cure. De eerste editie stond in het teken van ‘HRM in de Zorg…nooit meer hetzelfde’. Hoe actueel is deze titel nu 15 jaar later? Kunnen we spreken van een Nieuw Normaal? Hoe blijf je als HR sturing geven aan mensgericht organiseren en welke thema’s en strategische keuzes blijven op de (bestuurs)agenda staan? Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jouw organisatie. De HR transformatie in de zorg is een feit. Laten we samen het gesprek voeren en koers bepalen!

De volgende keynote sprekers geven inspiratie:

De patiënt niet langer centraal?
Dagvoorzitter en gespreksleider Arjan Banach laat het publiek kennis maken en deelt zijn ervaringen over zijn visie op vernieuwing en innovatie. Hoe maak je werk van innovatie en verandering? Hoe krijg je iedereen in beweging en kunnen we de zorg anders organiseren? In het kader van het 15e jubileum jaar van HRM in de Zorg krijgen alle deelnemers tevens names auteur Arjen Banach zijn boek ‘Zet de patiënt op 2’.

In dialoog met zorgorganisatie tanteLouise over de belangrijkste HR ontwikkelingen en uitdagingen
De coronacrisis heeft ons maatschappij geraakt. Medewerkers in de zorg zijn hard getroffen. De publieke sector is onder druk komen staan en heeft laten zien veerkrachtig te zijn. Tijdens de keynote deelt Bart de Koning, Commercieel directeur IJK, belangrijke en interessante inzichten uit het onderzoek van de HRM Barometer. Jan-Kees van Wijnen, Bestuurder tanteLouise, vertelt hoe zijn organisatie om gaat met ontwikkelingen en grootste uitdagingen. Abstract, praktisch en inspirerend!

Vernieuwend werken in tijden van crisis en krapte!

  • Prof. Dr. Annet de Lange, Lector HRM bij de HAN, Bijzonder hoogleraar Open Universiteit
  • Janneke Pander, Directeur/bestuurder, Ouderenzorg Annenborch
  • Karin Leferink, Raad van Bestuur Woonzorgconcern IJsselheem en Hanzeheerd
  • Babette Alberda, Manager Medewerkersbelang, Philadelphia, Vitaliteitsmanager van het jaar 2019

Trots! Zorg is koploper in change, vernieuwing en innovatie.

  • Roger Ruijters, Voorzitter RvB, Envida ‘aantrekkelijkste werkgever van Limburg’
  • Mariëlle Bartholomeus, Lid Raad van Bestuur, Rivas Zorggroep
  • Vivian Broex, Voorzitter Raad van Bestuur, ZorgSpectrum
  • Yolande van der Linden, Directeur HR, Amsterdam UMC

Op ADEM komen!
Samen met Stichting Tanktheater openen we de jubileumreceptie. Hoe kun je bijtanken als je in de zorg werkt en continu ‘aan’ staat en er voor de ander moet zijn? Een sneak-peek naar de theatershow ADEM, een initiatief dat gestart is in samenwerking met VieCuri Medisch Centrum.

Bekijk het volledige programma hier.

Interesse in deelname? Wacht dan niet af en schrijf je in! Meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS