Arkin wint Nationale HR Zorg Award

Arkin Ontregelt

Arkin kreeg de Nationale HR Zorg Award uit handen van verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. De ggz-aanbieder won de prijs met het project Arkin Ontregelt, dat behandelaren in staat heeft gesteld om alleen te registreren wat nodig is voor de behandeling van hun patiënten. Medewerkers zouden zo drie kwartier tot een uur minder aan administratie kwijt zijn. De prijs bestaat uit een bokaal en 10 duizend euro om het project navolging te geven.

Over de HR Zorg Award
De Nationale HR Zorg Award is een initiatief van FWG Progressional People, advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg. De prijs is een erkenning voor innoverende hr-projecten die bijdragen aan het werkplezier van medewerkers in de zorg.

Onder begeleiding van Sabine Uitslag presenteerden de vijf genomineerden – Attent Zorg en Behandeling, Jeroen Bosch Ziekenhuis, ROHA, Arkin en Deventer Ziekenhuis – hun succesvolle, innovatieve project voor meer werkplezier op dinsdag 17 september tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg. Lees hier het eerdere bericht 

Over HRM in de Zorg – dinsdag 22 september 2020
HRM in de Zorg is al 14 jaar, met jaarlijks 350 – 400 deelnemers, hét grootste HR congres voor de zorg. Opgezet voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

Save the date: dinsdag 22 september 2020 !

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN