Anders werven, opleiden en werken aan behoud van zorgpersoneel. Ik Zorg Shop als inspiratie om het anders te doen

Als we doen wat we deden, dan krijgen we wat we kregen! Deze kennen we allemaal en betekent dat we moeten veranderen. Maar hoe kunnen we hier invulling aan geven als het gaat om de thema’s werven, opleiden en behoud? In de Ik Zorg Shop werken zorg- en welzijnsorganisaties, opleiders, loopbaancoaches en stakeholders samen aan deze thema’s en zetten we stappen in regionale, branche-overstijgende samenwerking. Gezamenlijk bedenken we oplossingen voor belemmeringen en staat de zorgmedewerker centraal in het proces. We laten de geijkte procedures los, maar kijken naar wat de medewerker nodig heeft.

Nieuwsgierig hoe we dit doen? Laat je dan inspireren door Monique Barten, Programmamanager Arbeidsmarkt van de toekomst, Utrechtzorg met het verhaal van de Ik Zorg Shop.

HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 19 september a.s. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 197,50,-.
Klik hier voor meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN