Adviesraad HRM in de Zorg 2022

Ook deze 16e edite van het jaarcongres HRM in de Zorg bieden we een inspirerend programma met keynote sprekers, praktijkcases, workshops, ronde tafelgesprekken en interactieve sessies. Samen met de adviesraad maken we hierin een zorgvuldige afweging en zijn we op dit moment op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de zorgsector. Heb je suggesties? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 16 mei jouw verhaal hier in!

De adviesraad:

Anouk ten Arve, Programmamanager, IZZ Gezond werken in de Zorg en auteur van het boek Gezond Leiderschap “Gezond werken in de zorg hebben we grotendeels zelf in de hand.”

Ruurd Baane, Oprichter en partner van Bright & Company | People Strategy en Docent Strategische HRM vaardigheden, Universiteit Utrecht, Organisatieadviseur en Auteur, “De Human Capital & Change impact van (digitale) transformatie”

Jelle Boonstra, Directeur-bestuurder, RegioPlus “Transformatie als wenkend perspectief. Hoe kunnen we SAMEN in de regio de zorg en het werk ANDERS organiseren?”

Marie-Louise Dibbets, Interim manager Strategie, innovatie en verandermanagement (marielouisedibbets.nl) in de Zorg, Stichting Philadelphia Zorg, Raad van Toezicht, Stichting Pallas en auteur “Blijf wendbaar en veerkrachtig als organisatie; met HR als sleutel!”

Eric Hisgen, Voorzitter bestuur ‘Huis van de Tijd’, Raad van Toezicht van Elver, Raad van Commissarissen van Zorgwerk en Cliëntenraad Amsterdam UMC “Vertrouw! (…maar samen werken is ook gewoon leuk…)”

Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Rivas Zorggroep. Bert Roelofs heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van HR-besturing in complexe en veranderende omgevingen binnen de private en publieke sector “Het roer moet om! Hoe kan je vanuit HR bijdragen aan de transitie in de zorg? Aandacht voor Mens, Cultuur en Leiderschap”

Sabine Scheer, Programmamanager arbeidsmarktprogramma Zorgprofessionals maken de toekomst!, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) “Innovatief werkgeverschap: zorgprofessionals en zorgorganisaties blijven zich sámen ontwikkelen, creëren en innoveren naar de zorg van de toekomst!”

Jacqueline Stuurstraat, Directeur, deRotterdamseZorg, aangesloten bij de RegioRaad Regioplus, aanjager 3DPRINT toekomst van gezondheid en zorg en de transitie in de regio rijnmond, deelnemer triplehelix Rotterdam bestuurlijk platform zorg “Vitale burgers, gezondheid en toegankelijke betaalbare zorg kunnen we alleen realiseren met een gezamenlijke regionale aanpak. De groeiende zorgvraag leidt tot onoverbrugbare tekorten op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn. Een transitie is nodig en samenwerken tussen organisaties wordt dan ook steeds belangrijker. Maar hebben we wel de kennis en vaardigheden om samenwerkingsrelaties vruchtbaar te maken?” 

Bart de Koning, Commercieel Directeur, IJK “Meer tijd voor zorg: Digitaal fundament onder HR ervaring”

Mensgericht Organiseren: focus op de balans van HR in de Zorg
Al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Save the date: dinsdag 20 september 2022. Schrijf je in voor 16 mei en ontvang € 100,- korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Bovendien mag je twee collega’s meenemen met 50% korting. Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS