Aandacht voor je medewerkers: 3 best practices van buiten de zorg

De inschrijving voor de Nationale HR Zorg Award is weer geopend! Dit jaar staat de award in het teken van aandacht. Laat je in de sessie van FWG Progressional People inspireren door drie gerenommeerde organisaties van buiten de zorg, die aandacht voor medewerkers als geen ander in hun dna hebben. Onder begeleiding van Sabine Uitslag presenteren zij hun filosofie en aanpak.

Kom ideeën opdoen die je morgen in jouw eigen praktijk kunt toepassen. Én kom tot de ontdekking dat jouw organisatie ook een mooie aanpak heeft waarmee jullie zorgen voor aandacht, die je direct kunt insturen voor de HR Zorg Award! Dit kan tot 8 november via www.hrzorgaward.nl.

In de zorg wordt van alles bedacht en ontwikkeld om het verzuim en verloop van zorgprofessionals te verminderen. Maar uiteindelijk is alles terug te herleiden naar aandacht. Aandacht van collega’s, van je team, je leidinggevende, de organisatie, en ook: aandacht voor jezelf. Krijg je voldoende aandacht, dan voel je je gewaardeerd en ervaar je werkplezier. En dan denk je er niet over om je baan op te zeggen!

Kom je naar onze sessie? Dan ligt er na afloop ook nog een leuke attentie voor je klaar in de FWG-stand!

Sabine Uitslag, Chief Inspiration Officer, FWG Progressional People

HRM in de Zorg is al 16 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou. Save the date: 20 september 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN