Terugblik 15 JAAR HRM IN DE ZORG

Tijdens de 15e jubileumeditie van het jaarcongres HRM in de Zorg voert dagvoorzitter Arjen Banach de dialoog over hoe het anders moet in de zorg. De medewerkers centraal (en dus de patiënt op 2?). Ga het doen. Kom in beweging. De zaal in actiestand met ‘commando pinkelen’ waarbij we het volgende ervaren #nonactief #reactief #proactief. Laten we out-of-the-box denken en dingen een anders durven doen of aanpakken.

Vervolgens gaan Bart de Koning (IJK) en Jan-Kees van Wijnen (tanteLouise) in dialoog over de belangrijkste HR ontwikkelingen en uitdagingen in de zorg. En delen zij praktijkvoorbeelden van tanteLouise over anders werken in de zorg: technologische én sociale innovatie!

Tijdens de 20 praktijkcases, workshops en interactieve sessies is er volop interactie en kunnen de bezoekers tijdens de pauzes terecht op de uitgebreide expositie met stands voor vragen en inspiratie.

In de middag zijn er twee inspirerende dialoogsessies o.l.v. Arjen Banach om te kijken naar vernieuwend werken in tijden van crisis en krapte en hoe trots we mogen zijn dat de zorg koploper is in change, vernieuwing en innovatie in de #zorg
In gesprek met Prof. Dr. Annet De Lange Janneke Pander Karin Leferink Babette Alberda en Roger Ruijters Mariëlle Bartholomeus Vivian Broex Marlies Van Hilten

En in gesprek met de zaal, dankjewel Najla van Veen voor de inspirerende voorbeelden Nationale Zorgreserve en verpleeghuis van de toekomst. Hoe krijgen we in onze organisaties de focus richting behoud van zorgprofessionals en hoe  kan #HR de next step maken? Als iedereen morgen 3 mensen vraagt “wat kan ik voor jou doen/betekenen? “, dan gaan we de beweging inzetten!

Na al deze inspiratie mogen we OP ADEM KOMEN! Madeleine Kremers van Stichting Tanktheater en Jolanda Colnot nemen ons mee in een emotionele reis van je hoofd naar je hart. Een sneak-peek naar de theatervoorstelling in 15 minuten, vol dans, muziek, verhalen en film….we zijn er stil van.

Op naar de jubileumreceptie, waarbij SKB met haar 30 jarig bestaan ook HRM in de Zorg feliciteert.  Ook CKC Seminars kijkt met het hele team vol trots terug op deze geslaagde jubileumeditie. Op en top veilig, met veel bewegingsruimte, echter met behoud van kwaliteit, interactie en dynamiek. Fijn om weer LIVE te ontmoeten met een programma vol #kennismetbeleving

Sfeerimpressie 2021

Wil je nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij je niet aanwezig kon zijn? Of heb je deze editie van het congres gemist en wil je toch graag een indruk krijgen? Je vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie:

Wil jij bij de 16e editie van HRM in de Zorg zijn?

Save the date: dinsdag 20 september 2022 of meld je nu alvast aan!

CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van het congres HRM in de Zorg. Het team dankt alle sprekers, hoofdsponsor IJK, partners Appical, FWG Progressional People, Jobsrepublic, Pensioenfonds Zorg & Welzijn, de sponsoren, exposanten en, media en natuurlijk congrescentrum 1931 voor de medewerking.

Heb je suggesties, ideeën of feedback om de kwaliteit te verbeteren? Laat het ons weten!

OVERZICHT NIEUWS